TÜRKİYE’DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ. 3.500 SEYİRCİ, YILIN FİLMİ “ŞAMPİYON”U VİZYONA GİRMEDEN ÖNCE OYUNCULARLA BİRLİKTE İZLEDİ!

Kasım 30, 2018

TÜRKİYE’DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ.

3.500 SEYİRCİ, YILIN FİLMİ “ŞAMPİYON”U VİZYONA 

GİRMEDEN ÖNCE OYUNCULARLA BİRLİKTE İZLEDİ!

 

FİLMİN SONUNDA SAHNEYE ÇIKAN OYUNCULAR DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI.

 

Efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği jokeyi Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesini beyaz perdeye taşıyan “Şampiyon” filmi bir ilke imza attı. 3.500’i aşkın seyirci yılın filmi “Şampiyon”u vizyona girmeden bir hafta önce oyuncularla birlikte izledi. 

 

Maslak TİM Show Center’da önceki akşam düzenlenen 17.00 ve 21.00’de iki ayrı seansta gerçekleştirilen ön gösterime ilgi büyüktü. Türkiye’de ilk kez bu kadar büyük çapta gerçekleştirilen ön gösterimin sonunda sahneye çıkan oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı. “Şampiyon” filminin oyuncuları ve ekibi de filmi ilk kez ön gösterime katılan seyircilerle birlikte izledi. Filmin sonunda salondaki seyirciler göz yaşlarını tutamazlarken sahneye çıkan oyuncularda duygusal anlar yaşadı. Heyecandan konuşmakta zorlanan başrol oyuncuları Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan  ön gösterime gelen seyircilere teşekkür ettiler.

 

Sonrasında fuaye alanında filmin afişini imzalayan oyuncular, “Şampiyon”u izlemeye gelen seyircilerle bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Filmdeki “Şşş Bold Pilot geliyor!” repliğini film severlerle hep bir ağızdan söyleyen oyuncular sosyal medya için toplu selfie pozu da verdiler.

 

Ay Yapım ve Med Yapım imzalı başrollerini; Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın paylaştığı “Şampiyon”un yönetmen koltuğunda, senaryosuna da Serkan Yörük ile birlikte imza atan Ahmet Katıksız oturuyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün destek verdiği “Şampiyon” filminin basın sponsorluğunu Kral FM üstleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

Abone Olun...

En güncel haberleri ilk gören olmak ister misiniz?